Valeriu Munteanu

Valeriu Munteanu s-a lansat în campania electorală! Vezi ce promite chișinăuienilor

Corina Bezer

„Am experiență în aducerea de finanțări, am adus bani și la Primăria Floreni, și la Ministerul Mediului. Pentru proiecte necesare creșterii bunăstării oamenilor. Ceilalți candidați vor să înșele chișinăuienii, promit proiecte fezabile, dar fanteziste și nu pot să răspundă de unde vor lua bani pentru aceste proiecte. Eu am un singur obiectiv – bunăstarea și fericirea chișinăuienilor”, a declarat Valeriu Munteanu. 

Totodată, Valeriu Munteanu promite că va scoate Calea Ferată din oraș, creând un nou plan de transport al municipiului Chișinău. Alte priorități ale liberalului vor constitui aducerea în proprietatea primăriei a Aeroportului Internațional Chișinău, ecologizarea râului Bâc, înființarea de parcuri industriale și tehnologice pentru aducerea de investiții și crearea de locuri de muncă bine plătite.

„Prioritare în prima perioadă vor fi investițiile care vor aduce pentru Chișinău și chișinăuieni profit, slujbe bine plătite și dezvoltate. Dacă nu acționăm repede, Chișinăul se ruinează, dar dacă facem ce trebuie, Chișinăul va renaște și va deveni o splendidă capitală europeană”, a mai adăugat Munteanu.

La evenimentul de lansare a lui Munteanu, a participat și fostul primar al municipiului Chișinău, Dorin Chirtoacă. Acesta nu a ezitat să o critice pe Silvia Radu și a dat de înțeles că dorește să candideze la alegerile parlamentare din toamna acestui an.

„Ne ridicăm în picioare, oprim dictatura, îl ajutăm pe Valeriu Munteanu să devină primar, după care dăm jos dictatura la parlamentare, merg și eu și candidez la parlamentare – Parlament, Guvern și Președinție și facem schimbarea în Republica Moldova cum s-a făcut în Chișinău din 2007”, a declarat Chirtoacă. 

Dorin Chirtoacă

„Vreau să vă mărturisesc, după 20 de ani de la absolvire, Valeriu Munteanu este mândria mea, pentru că este o personalitate consecventă, un tânăr realizat și un model de cetățean activ. Valeriu Munteanue este elevul cu lecția învățată, la istorie și limba română.Valeriu Munteanu este românul din Basarabia care a revenit la vatră pentru a deveni primar, deputat și ministru. Valeriu Munteanu este omul care cunoaște, poate și reușeste să ne convingă și să ne unească în fapte bune”, a spus Daniela Vacarciuc, directorul Liceului vasile Alexandri, care a fost și profesoara lui Valeriu Munteanu.

Tot astăzi, vicepreședintele Partidului Național Liberal, Alexandra Can și vicepreședintele Partidului Popular European, Maxim Brăila, au anunțat că vor candida la funcția de primar al municipiului Chișnău. Alegerile anticipate vor avea loc pe data de 20 mai.

Vedeți mai aici programul electoral complet al lui Valeriu Munteanu.